hastasiyiz o ayri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hastasiyiz
  2. hastasiyiz aylecek
  3. hastasiyiz doktorun
  4. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  5. hayallerle gercekler ayri ayri yasar
  6. kalp ayri sever akil ayri
  7. sen ayri trende ben ayri garda
  8. de ayri evladim de ayri
  9. de ayri
  10. her sey ayri

© 2008 - uludağ sözlük

hastasiyiz o ayri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hastasiyiz o ayri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hastasiyiz o ayri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kapi carpsin diye basamakta durmak » i don t wanna be a soldier » erkekleri cekici yapan detaylar » big bang deneyi » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » hata raporu gondermenin delikanliligi bozmasi » tobias linderoth » gurcistan » emre belozoglu » herkes gibisin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games