hastanelere tuncay sanli portresi 

kapat
  1. ısrarlarım üzerine saglık bakanımızın meclise taşıyacagı milli konu. sağolsun kırmadı beni çok iyi adam. ben bütün bakanları tanırım zaten. her neyse konu bakanlar değil.

artık saglık sisteminin değişmeye başlamasını gören yetkilerilerin fikridir*. her koridor başında köşede bulunan sus işaretli hanım kızlarmızın el kadar çocuklara bile laf gecirememesinden daha kötü ne olabilir ki? daha iğneyi görür görmez vızırdanma başlıyor çocuklar ne yapsın? o manda kasa hatun bana selam verse ben aglarım. ama o portrenin sahibi hatun bana arkadan ekmek bıçağı gömsün gülümsemeyen şerefsiz. neyse konu yine bu o bicim hatunlarle kandırıp şişko hemşireleri görevlendiren hastane yönetimileri çok ibne ya.

bari kimse susmuyor anladık bari tuncay şanlının yaptıgı sus işaretleri iş görsün. gavur ellerde top peşinde koşana kadar bari hastanede olsun fenerbahcelileri susturur. bu da milli bir görevdir.

not: başbakanı tanıyorum diye söylemiyorum kasımpaşaya süperligde başarılar...
    #1732771 (trixx, 06.06.2007 14:28)
  2. ''erkek hemşire resmi konamaz'' denilirse tuba özay'ın portresi ile idare edilebilir.
    (bkz: birbirine benzeyen ünlüler)
    #1732781 (phoibos apollon, 06.06.2007 14:30)
  3. tuncay bu şekilde her golden sonra susun işareti yaparsa pek yakında olabilecek hadisedir.
    #1732967 (ruvo, 06.06.2007 15:44)

© 2008 - uludağ sözlük

hastanelere tuncay sanli portresi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hastanelere tuncay sanli portresi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hastanelere tuncay sanli portresi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi » sacriter » balkonda otururken kafaya su damlamasi » antep saint germain » ludovico teknigi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » rusya federasyonu dagilsin kampanyasi » seni sectim pikachu » sevgiliye bir haftalik kus ilan etmek » timucin esen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games