hastane diyaloglari 

kapat
  1. hastahanede gerçekleşen en az iki kişi arasındaki konuşmalardır. bir arkadaşımın doktor arkadaşının nöbetinde tanık olduğu gibi olabilir.
    koridor karanlık doktor kişisi su içmeye çıkmıştır. kapılardan biri açılır. genç bir hemşire kızımız kaçmaktadır. "hihihihihi yakalayamaz kiiii" peşinden kıllı bir hasta bakıcı "yakkalarrimmm"
    sonuç: hemşire yakalanır...
    #1351608 (karga, 26.02.2007 18:33)
  2. bir konuşmada nöbet günlerinden açılır konu.

-ya ne ipne herifler var. adam koskoca albay fruko şişesi var ya. gecenin bi baktı onla geldi bizdeeee
    -niye ki?
    -neyse ya boşver

diğer kişiler hangi olaya güleceğine şaşırmıştır.
    #1769251 (kacak kelebek, 14.06.2007 21:56)
  3. t: tuix
    m: mal

m: abi nolmus nasi kaza yapmis arkadasin?
    t: valla bu baskasi olsaydi ve yaralanmamis olsaydi çok fena espri malzemesi çikar yani. Öyle bi sekilde kaza yapmis.
    m: ee peki nasi olmus?
    t: ya iste gidiomus hebele hübele zart zurt olmus.
    m: puhauhaha harbi mi lan
    t: evet ama espri yapma yani aklina gelse bile. sonuçta ciddi bisey bu.
    m: haa tamam. aklima geldi zaten bi tane... hebele hübele puhauhaha ne komik dimi..?
    t: espiri yapma demedim mi lan ben sana
    m: pardon abi
    #2255250 (TUiX, 03.09.2007 17:47)
  4. şimdi kan almamız lazım
    teyzecim açmısın?
    -yok ben yedimde geldim saol
    .........
    #3714077 (aydede, 24.07.2008 17:13)

© 2008 - uludağ sözlük

hastane diyaloglari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hastane diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hastane diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» antonio pinto » mollusca » sahura kadar oturmak » drudkh » tahmin et » sunay akin » sinavda bkz vermek » duyarli rock » uludag sozluk un cehennem klonundan basliklar » kuafore gitmeyi sevmeyen kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games