hastaliksizlik hastasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ask hastasi
  2. ruh hastasi
  3. top hastasi
  4. ruh hastasi olmak
  5. akil hastasi
  6. makyaj hastasi
  7. hep hastasi olunan kiz
  8. sinir hastasi
  9. ruh hastasi bir toplum
  10. simetri hastasi

© 2008 - uludağ sözlük

hastaliksizlik hastasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hastaliksizlik hastasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hastaliksizlik hastasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adana » faati » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » son mermiyi kendine sik » duyun u umumiye » raptiye rap rap » banka sinavinda gozlem yapmak » giresun » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » babam cok zengin benim » gigi la trottola » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » bagirarak sevismek » ebabil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » scurtel » vice » cemeteries of london » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » hem alkol hem sigara » boslugabagislanansozler » farkina varamamak » onikiye ceyrek var » zall bize de ayfon alsana » freedean » nights in rodanthe » sosyete keci » almanyaca