hastalik belirtileri 

kapat
  1. gözlerin yanması ve hafif bir halsizlik belirtisi ile bünyeyi saran durumdur. şiddetli ağrıların gelmemesi dileğiyle ilk önlem olarak bir ilaç içmek de fayda vardır.
    #3896706 (loversgrief, 31.08.2008 16:24)
  2. mide bulantısı ve ateş hissi bu belirtilerden sadece birkaçıdır...
    #3896728 (crazyhodja, 31.08.2008 16:30)

© 2008 - uludağ sözlük

hastalik belirtileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hastalik belirtileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hastalik belirtileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun christina aguilera » rapidshare » cagatay » besiktas a teknik direktor onerileri » kevin keegan » x takimi taniyalim » surdin » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » ballboy » milyonlarca » rafael benitez » desperados » tutunup kendime » turuncu kusak » ucuz milliyetcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk kadini » melankoli » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » en erken bosalma rekoru » fenerbahce huzurevi » pgsg » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » telkin etmek » ibu sozluk » kisa boylu bayanlar » zakk wylde » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » muhalefetten destek istemek » gossip girl » cemsbg