hastaligi bildiren cep telefonu 

kapat
  1. bügünkü vatan gazetesinde çıkan haberdir. martin cooper adlı bir adam tarafından tasarlanacakmış. olayı ise şöyle açıklıyor.

"15-20 yıla kadar vücuda monte edilecek telefonlar çıkmasını bekliyorum. Bu telefonlar vücuttaki hastalıkları tespit edip doktora rapor edebilecek bir teknolojiye sahip olacak. Elimizde insan vücudu gibi sürekli enerji üreten bir kaynak var. Telefonlar enerjisini insandan alsa fena mı olurdu? Aslında teknolojik olarak bu mümkün ama insanlar fazla muhafazakar."
    (alone with everybody, 28.03.2008 05:01 ~ 05:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» betta » alya » pinokyo yu burnu icin seven alcak kiz » yds » euro 92 » ara gaz » gazi universitesi bahar senlikleri 2008 » salcali ekmek » cinsel aclik ceken erkege abazan diyen zihniyet » desiderato » lafini sasirmak » kurdistan bagimsizliga kosuyor » zombi » osman cemal kaygili » onder cakar » black ops » kadinlari anlamak » bir zamanlar turkce diye bir dil vardi evlat » kuran i kerim aldatmacasi » allah in adamlari carpmasi » ssg » dido » erzincanli » komunistlerin fakir olmasi » eli yaninca aklina cehennem gelen insan » skillet » ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi » simdiye kadar yapilmis en sert cover » dandik kahraman mustafa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa