hassayntraktrakfurt yemegi ocakta unutmusum 

kapat
  1. fb'nin maç yaptığı garip bir takım olan hayzanfranfurk vb. takımın hastir yerine kullanımına güzel bir örnek . yok artik lebron james , ebenin ami ali sami gibin .
    #994688 (sanirim osurdum, 14.12.2006 11:40)

© 2008 - uludağ sözlük

hassayntraktrakfurt yemegi ocakta unutmusum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hassayntraktrakfurt yemegi ocakta unutmusum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hassayntraktrakfurt yemegi ocakta unutmusum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turgay bahadir » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » jolly joker pub xl » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » guclu olmak » guler erkan » kan zehirleyici gazlar » 12 imam orucu » mistik guc » konusmayi sokmek » yabanci dilde egitim » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » meslek kurulusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » organik ask » terk i diyar » bed of roses » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » unut gitsin » dudak yolmak » lost un en guzel bayani » kars fen lisesi » xoxo » toshiba » var misin yok musun george bush » bir deniz feneri vardi ne oldu » ali ersin kelleci » gretsch » imam hatip lisesi