hasretler yarim kalmamali 

kapat
  1. başlarken adım adım karanlığa gömeriz hasretleri,yarım bırakırız,sevgiyi ve temizliği.
    kirlenmektir aslında yaşamak.
    temiz kalan ne varsa ve kime aitse hepsi koca bir yalandır.
    bakarsın,sevgilin gözlerine anlatır,durur.
    bilirsin ki geçmişe ait ne varsa yalandır.
    ama o'nun doğularıdır,senin yalanın,koca bir kıskaç,kaçsanda yapışır yakana ve en son karar verirsin.
    "kalırsada hasretler yarım kalsın".
    gitmek asil duyguymuş, samimiyetini yitirdiğin saatler de!
    #3581745 (23hapo, 25.06.2008 17:41 ~ 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

hasretler yarim kalmamali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hasretler yarim kalmamali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hasretler yarim kalmamali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karnimac » sarah palin » pippa bacca » fenerliyim ama tedavi goruyorum » google guvenli arama » nickimicinotuzharfgerekiyormus » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » akasha » asli aydintasbas » groundhog day » mortgage » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » tera patrick » iplikci nedim » gunther prien » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hinterland » ayse ozyilmazel » ribozom » ilk once kim istifa edecek » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » sayokan » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » turlu cesitli » pes 2009 beta » kugu golu canavari » ertugrul saglam » degisik yasam felsefeleri » kadin cantasinin icinden cikanlar » beni sorma iyiyim » love lockdown