hasin erkek 

kapat
  1. sert,otoriter,dayak saplantılı,baskın,kırıcı,yıkıcı sıfatlara sahip erkektir ve bazı bayanların favorisidir.türk filmlerinde fazlasıyla yer etmiştir.
    -bana bak kadın,çıkmayacaksın dedim dışarı.
    -ayyyy sen iste yeter ki,haşin erkeğim benim.
    *
    #109481 (asiti kaçmış kola, 10.03.2006 23:47)
  2. hayatına giren kadınların anlattıklarına göre en güzel örneklerinden biri marlon brandodur...maço erkekle karıştırılmaması gerekir,birinde baskıcı yan hakimken ,diğerinde derinden gelen duygusallığı kamufle etme çabası ile geliştirilmiş gizemli ve sert tavırlar hakimdir..
    #109487 (panapa, 10.03.2006 23:52 ~ 23:55)
  3. hayatına giren kadınların anlattıklarına göre en güzel örneklerinden biride adolf hitler dir.**
    #109490 (amele donu, 10.03.2006 23:55)

© 2008 - uludağ sözlük

hasin erkek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hasin erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hasin erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» durmak yok yazmaya devam » chewbacca nin aslinda che olmasi » amilcar cabral » bazi yazarlardaki kasinti dolu tek cumle takintisi » kusta » aydinlik dergisi dagitan komunisti dovmek » elektrikten vergi alinmasin onerisi » karanlikta » champix » hanimeller reklamindaki denizalti komutani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games