hasim 

kapat
  1. düşman, düşmanlık gösteren.
    #168020 (devedikeni, 13.04.2006 23:35)
  2. haşim ; haşmetli , iri , büyük manasına gelmektedir.
    #1556261 (altobelli, 22.04.2007 23:52)
  3. kin beslenen kimseye karşı alınan cephe sonucunda olayın düşmanlık boyutunda devam etmesine ve bu durumun karşıtlar üzerinde tanım ifadesi yerine geçmesine neden olan sözcüktür.
    #2558868 (mhatmagandhi, 05.11.2007 18:12 ~ 18:13)
  4. (bkz: dostum olmaz hasmım yaşamaz)
    #3177867 (pablo escobar, 22.03.2008 22:19)
  5. yozgatli zemini .
    #3459874 (arabam var, 28.05.2008 16:13)

© 2008 - uludağ sözlük

hasim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hasim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hasim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» borderline » sozlukteki erkek hegemonyasi » the zephyr song » calismayana ekmek yok » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » kirli » milli cenabet partisi » sinavda mesaj atmak » motorstorm » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » alemdar » stephon marbury » gezin » ingilizce entry yazan yazar » dopamin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cek git bebegim » dusunce yayimlanmasi » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » agresyon » cognitive » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » celinebilirlik » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » caylakligi bitmis sozluk yazari » resident evil degeneration » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » pes 2009 » george mikan » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir