hasan yalcin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalcin
  2. yalcin ari
  3. ali yalcin
  4. yalcin net
  5. yasemin yalcin
  6. yalcin mentes
  7. yalcin olmez
  8. yalcin akagac
  9. yalcin dogan
  10. yalcin bulut

© 2008 - uludağ sözlük

hasan yalcin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hasan yalcin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hasan yalcin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masaustu » nezaket » kosheen » hugo lloris » basur » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » you fucking fat boy » dusta aglamak » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » golden horn » alkislarlayasiyorum com » living in a world without you » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » ivana » bana fenerbahce mi geri verin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apu nahasapeemapetilon » brugge » pc » 12 gun tuvalete cikmamak » jack daniel s » rapper ninja » samsun » medar i iftihar » babaanne vecizeleri » bir millet uyaniyor » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » ozkaymak » guldurgec » ugur isilak » fakir insanlarin savunma mekanizmasi