hasan dogan istifa 


kapat
  1. bazı taraftarların hakem atamalarını ya da yanlı kararları begenmeyip olayı dogrudan federasyona baglayarak attıkları slogan.

    (bkz: başlık parsellemek)
    #3023632 (xargn, 18.02.2008 13:46 ~ 14:16)
  2. fenerbahçe taraftarı'nın bir maç sonra başlatacağı eylem. halbuki oybirliği ile geldi adamlar ama kısfmet işte.
    #3069949 (sen bana bu diyemezsin, 28.02.2008 11:52)
  3. istifasını isteyen tüm arkadaşlara gitsin bu parça
    (bkz: kıcına kına yakmak)
    Adam Vefat Etti !
    #3624661 (RascalKing, 05.07.2008 21:07 ~ 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

hasan dogan istifa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hasan dogan istifa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hasan dogan istifa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» filistinde cocuk olmak » haydarpasa tren istasyonu » 24 agustos 2008 antalyaspor besiktas maci » ahmet cakar la geri donusu olmayan bir yola girmek » everbody hurts » ask yeniden » friedrich wilhelm nietzsche » rte nin poke topundan cikabilecek seyler » ruya dinleyip aglama gecesi » carl spitteler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games