hasan abi amina koydu yine sofranin 

kapat
hasan abi amina koydu yine sofranin başlığı henüz açılmamış!
aşağıda hasan abi amina koydu yine sofranin ile ilgili başlıklar listelenmiştir. belki onlar işinize yarar.
  1. midyeci hasan abi
  2. hasan abi fun club
  3. ben oynasam kaleye turgay abi gecse yine yeneriz
  4. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  5. yine bezgin sabahlar yine yilgin aksamlar
  6. anadolu yakasinda yine husran yine yenilgi
  7. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  8. yine yilbasi eglencesi yine facia
  9. hayat bana koydu
  10. nasil da koydu
  11. kim koydu bu krokileri
  12. nasil koydu barack obama
  13. ihanet kalbime kotuluk koydu
  14. ordu yonetime el koydu
  15. babel de koydu cocugu
  16. nasil koydu aykut kocaman
  17. nasil da koydu barcelona
  18. bob oydu holos koydu
  19. ne pre koydu be
  20. yine olsa yine yaparim
  21. yine pazar yine bunalim
  22. yine deivid yine disari
  23. alo sozluk abi moralim cok bozuk abi
  24. tsk ab ye posta koydu
  25. nasil koydu ama pascal nouma

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hasan abi amina koydu yine sofranin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hasan abi amina koydu yine sofranin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hasan abi amina koydu yine sofranin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hasan abi amina koydu yine sofranin. Copyrights of the articles are belong to their authors.