has anybody seen my gal 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ha
  2. ha abdullah ha fethullah
  3. ha ahmet kaya dinlemissin ha system of a down
  4. ha ask ha zeytin
  5. ha aslanim
  6. ha ba vidi vidi etma
  7. ha babam de babam
  8. ha ben sana yollanmisim ha muhammed miraca
  9. ha berfin ha kardelen ne fark eder ikisi de bir
  10. ha binektasi ha besiktasi

© 2008 - uludağ sözlük

has anybody seen my gal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. has anybody seen my gal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu has anybody seen my gal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall bize de ayfon alsana » kopush fm » shawn marion » icime islerken » insurgency » are you ready mother fucker » cebit bilisim eurasia 2008 » basur » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » zallasana zallasana mendilini » yigit ozgur esprileri » teknik resim » burdur » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarhos » sehid » esat edin » sport boys » brad bellick » the famous soas rebetiko band » yilanla poz veren manken » disko krali » isyan marsi » ardini dovdurmek » niyetsiz sozluk » lindsay lohan » chewbacca nin aslinda che olmasi » zeki duyguluer » radyo limon