harvard mezunuyum ben 

kapat
  1. küçük dağları ben yarattım havasıdır. görüldüğü veya duyulduğu yerde ıslak meşe odunu ele alınmalıdır. sonra ki adım opsiyonel.*
    #2252874 (gwaihiri, 03.09.2007 06:41)
  2. + abi bak sen yanlış konuşuyorsun ben harvard da okudum senin haberin var mı?

- gözünün akını göremeyeceğim kadar uzaklaş.

(bkz: ben sana harvard da okuyamazsın demedim) *
    #2252879 (lost control, 03.09.2007 06:46)
  3. soylenis sekliyle karsinizdakini kibirliliginizle ezebileceginiz ya da mutevaziliginizle karsinizdakinin takdirini kazanacaginiz cumle.
    #2252891 (limon cicegi kolonyasi, 03.09.2007 06:54 ~ 07:03)
  4. mütevazi söyleniş tarzı örneği için:

(bkz: sözlükteki harvard üniversiteliler/@javelin)
    #2252894 (javelin, 03.09.2007 06:55)
  5. -onlar harwardlı
    -ee
    -ben de harranlıyam..
    -sg ulan...
    #2252900 (flyo, 03.09.2007 07:01)
  6. xx : harvard mezunuyum ben!
    erkut abi: doğrudur canım, gel şurda bir bostan kebabı yiyelim.
    ... dakikalar sonra...
    erkut abi: bu çocuğu alın, ciritle mızrakla delik deşik edin, ondan sonra türk üniversitelerinin birine öğrenci belgesi ya da transkript almak için öğrenci işlerine yollayın. baktınız hala ayık kulağının dibinde bayılana kadar oops i did it again dinletin.
    xx: erkut aaabb--

edit: varol cemsbg arkadaşım..
    #2252925 (monsta, 03.09.2007 07:44 ~ 07:49)
  7. (bkz: olacakla öleceğin önüne geçilmez)
    #2252927 (monsta, 03.09.2007 07:45)

© 2008 - uludağ sözlük

harvard mezunuyum ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. harvard mezunuyum ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu harvard mezunuyum ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neyzen tevfik » bascavusoglu camii » canim seninle oynamak istiyor » agliyorum kahrimdan » masumiyet muzesi » cobhc » salvarli et » ultmtu » sevgilinin olmesi » dis » swh » sara jay » egina » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » enes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her zaman online olan caylak » hamisine nanay piy piy kaymak » karsiyaka » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » ahlaksizim ama inancliyim » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » bir muhendisin hayati » ustu paris alti amsterdam » erhan goksel » prescott » 9 crimes » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » alaturka mavzer » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » vicky cristina barcelona