harun ozturkler 

kapat
  1. A.K.Ü iiBF'de yardımcı doçent..
    (nowitzki, 13.10.2006 05:05)
  2. inşallah ahirettede sana bu kadar soru sorarlar...
    (nowitzki, 13.10.2006 05:12)
  3. her allahın dersinden sonra dağ gibi ödev veren kendini lisede matematik dersi veriyo sanan ihtisaslı kişi. *
    (ck_06, 15.10.2006 21:31)
  4. aslında ders dısı muhabbeti cok iyi olan, ama verdigi dersin adı ekonometri oldugu icin sınavları da haliyle biraz zor olan, bu nedenledir ki ogrencilerin pek sevemedigi kocatepe üni iktisadi ve idari bilimler fakültesi yardımcı docenti.

http://www.iibf.aku.edu.t...atogr/harunozturkler.html
    (wad ar yu tolking ebat yu, 20.11.2007 23:41 ~ 13.01.2008 17:52)
  5. aafyonda ekstradan on gun ile iki ay aarasinda degisen bi sure daha kalmama sebebiyet veren afyon kocatepe universitesi iktisat bolumunde yardimci docentlik yapan sahis.
    (rendekar, 09.05.2008 22:03)
  6. tip olarak çok sevimli gözüksede, öğrencileri tarafından nefret edilen insan. ancak ben maliyet muhasebesi sınavında bana ektradan 2 dk verip beni idare ettiği için seviyorum.
    (cayyas, 10.05.2008 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» goat worship » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » persomen » madem ermenisin istemeden vermelisin » yalniz » burning bridges » the joker » asla pes etme » kaderimin oyunu » cemalnur sargut » kardese yapilan iskenceler » arda turan » unut gitsin » verilen oyu degistirebilmek » egypt central » masters of the universe » burhan altintop » ayla algan » cirith ungol » soguk » tasa » kentucky fried chicken » igrenc espriler » gitmek » adam sandler » circle » engelli cocugu olan anne » yaran msn iletileri » ne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa