harmandali 

/ 2
kapat
  1. "o kadar düşünsem ben de oynarım." denilesi oyundur.
    #2807055 (lucesprit, 08.01.2008 12:45)
  2. erkeklere en yakisan yurdumun en güzel halk oyunlarindan biridir. ege yöresinden gelir ve ona yakin olan baska zeybeklerde vardir misal serenler, kerimoglu,...
    #2807061 (Ohrschmerz, 08.01.2008 12:48)
  3. erkeğe erkeklik kattığı aşikardır fakat çift olarak oynandığında da çok güzel görüntüler oluşmaktadır. oynamayı bilene...
    #2807104 (bloodsucker, 08.01.2008 13:00)
  4. klarnete ve davula cok yakısan, kisiye egeli oldugunu hatırlatan, ege koylerinde sokakta kurulan ve tum koyun davetli oldugu dugun yemeginde yemekleri yedikten sonra, ve kafalar guzel olduktan sonra, kız babasının sanki oglan evine giden biricik kızının arkasından agıt yakarcasına koy meydanında dizlerini yere vurarak oynadıgı, tum koyun ve oglan evinin de izledigi guzel oyun.
    bizi hafife alma, kız eviyiz ama onu uzme baskaldırısı vardır kız babasının oynadıgı bu oyunda, ve her dizini yere vurusunda.
    ha sonra verilen kız cocuklar dogurur, her persembe mubarek aksamı coluk cocuk yemek icin baba evıne gıdılır, ve o dizlerini yere vuran efe torunlarını sever, yani hayat boyle gecer.
    #3746676 (atgmuls, 30.07.2008 23:26 ~ 23:27)
  5. internette bütün araştırmalarıma ragmen sadece bir tane sağlam bir versiyonunu bulduğum türkü. her indirdiğim mp3'te saçma sapan türküler çıktı bir tanesinde elektro baglama ile çalınmış versiyonu vardı ki ilk notada kapattım.

arayan olur da bulamazsa uğraşmasın sağlam tek versiyonu şu

http://www.divxkurdu.com/...adet-full-album-3184.html
    #3956171 (xargn, 13.09.2008 01:56 ~ 15.09.2008 14:44)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

harmandali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. harmandali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu harmandali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gullible » rui jordao » army of me » upside down house » ugur isilak » goz hapsi » yaran msn nickleri » jamall » call of duty world at war » uludagsozluk de temali reklam » ramak kalmisti » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » bilkent dogu kampus » medar i iftihar » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jelena jankovic » tayyip erdogan in msn listesi » sabetay sevi » erdal sarizeybek » banka sinavinda gozlem yapmak » eskiya » yerfistigi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » jerusalemm » mulayim » emule de aglamak » paint it black » back to you » belediye otobusunde aglamak » ay