haritasidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kelimeler cumlelerin haritasidir

© 2008 - uludağ sözlük

haritasidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haritasidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haritasidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» please please me » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » banyo yapmak vs dus almak » ankaragucluler saraba dustuler » revolter00 » adim adim ibnelik » serdar bali » mr and mrs brown » house of the rising sun » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » gabriel garcia marquez » hulya avsar in tayyip aski » bir daha cal sam » saipsiz » zemzem cok elzem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce taraftari » adnan polat in hiriltisi » david lynch filmlerini begenmek » nigde » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » yaran ntvspor yorumlari » tygers of pan tang » o my freaking god » makineye bagli yasayan insan » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » katla ve ucur » skibbe nin istifa etmesi » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » adiyaman » paranormal phenomena