harika oradan geliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. geliyor geliyor ekonomik kriz geliyor
  2. oradan golu var
  3. oradan buradan
  4. haydi oradan
  5. hadi oradan
  6. hasiktir oradan
  7. oradan tir gecer lan
  8. ben yaptim oradan biliyorum
  9. ver abine oradan 2 kilo ask
  10. hadi oradan seksi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sabah dershanesi » iran dilleri » harun erdenay » abdullah gul un sovalye olmasi » 34 au 4919 » vaudeville for vendetta » kahramanmaras in tarihi eserleri » alaka » yaratici msn nickleri » mor ve otesi » hotline » kaybolan cep telefonunu caldirmak » entry e bakiniz » ege kitap gunleri » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » adana muzesi » kan verirsin ve olaylar gelisir » tortum un tarihi eserleri » olur un tarihi eserleri » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » sezgi mengi » adiyaman in tarihi eserleri » wasabi » the green mile » ekonometrist » vav olmak » checkbox » angel » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa