harfler hesaplandiginda olum tarihi cikiyormus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olum tarihi
  2. olum kere olum olum kare olum
  3. olum kere olum olum kare
  4. unsuz harfler
  5. sessiz harfler
  6. kucuk harfler
  7. asli harfler
  8. harfler ve laylay lom
  9. sesli harfler
  10. harfler ve laylaylom

© 2008 - uludağ sözlük

harfler hesaplandiginda olum tarihi cikiyormus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. harfler hesaplandiginda olum tarihi cikiyormus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu harfler hesaplandiginda olum tarihi cikiyormus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuklar vurdurmasin » summoning » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » mardin » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » ezgi kod adli hatice inci » entry ve nick uyumu » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » paradox of cartography » annene babana aciyorum evladim » bedevi kulturu » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » ozkaymak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acarlar bp » almanyaca » sehid » yaran msn nickleri » corum » for godnesses sake » yalnizca kanatlarina guven » 30 kg dashakli adam » bir varmis bir yokmus » terzi nikola » insurgency » ikimizin yerine » bob marley » seks sinemasinin esrari » open office