harca harca bitmez 

kapat
  1. Yeni açılan A 101 mağazalar zincirinin sloganı, mağaza nasıl derseniz BiM in ikiz kardeşi demek doğru olur
    #3369830 (gberksoy, 07.05.2008 23:27)

© 2008 - uludağ sözlük

harca harca bitmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. harca harca bitmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu harca harca bitmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islam in hosgorulu olmamasi » anne » kamil koc » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » cicek » denizli » oral ozer » raptiye rap rap » jerusalemm » dogan heper » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » berbere sac tarif etme sikintisi » askerligi seven insan » who is the gossip girl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seri halde arti oy veren melek » keskek » turk yolu » yeddiemin » dolphins cry » 13 ekim 2008 » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » dusta aglamak » bagirarak sevismek » yasamsal tespitler » mental map » stalker » zall bize de ayfon alsana » zall dan beklenenler » napoleon bonaparte