haram sudan atladim 

kapat
  1. diyarbakır yöresine ait türküdür.

haram sudan atladım
    mantin çarşaf topladım
    muradım olsun diye
    her derdine katlandım
    oy beni vay beni
    oy beni beni beni
    haram suyu dediler
    yarimi götürdüler
    yıkılsın urfa kapı
    beni yardan ettiler
    oy beni vay beni
    oy beni beni beni
    evli beden kuş var
    kanadında gümüş var
    yarim gitti gelmedi
    elbet bunda bir iş var
    oy beni vay beni
    oy beni beni beni
    #1494471 (cadi findigi, 05.04.2007 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

haram sudan atladim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. haram sudan atladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haram sudan atladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otucu kugu » perikondrium » 7 temmuz 2008 ankarada banka soygunu » cay icerken dilin yanmasi » elektrogitar » mit » nikon d 40x » sari cinte » ortaklik senedi » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci