haram geceler 

kapat
  1. çocukluğmun şarkısı.ilk olarak nilufer ablamız söylemiştir.şu sıralar levent yuksel kadin sarkilari,hatice'nin de bi albümünde okuduğu şarkıdır.söz-müzik adnan ergil:

aklım başımda değil ki
    sebebini bilmiyorum
    bize nazar değdi inan
    adım gibi biliyorum
    yine bana haram geceler
    senin için ağliyorum
    yar yine bana haram geceler
    senin için ağliyorum

yanıyorum, yanıyorum
    ah yanıyorum, yanıyorum
    yar yine bana haram geceler
    senin için ağlıyorum

hatıralar gözlerimde
    dalıp dalıp gidiyorum
    acımasız dertlerimle
    yapayalnız yaşıyorum
    yine başım belalarda
    senin için ağlıyorum
    yar yine başım belalarda
    senin için ağlıyorum *
    #286167 (abuzittin zelzele, 28.05.2006 18:56)
  2. emrah'ın da bir albümünde okuduğu parçadır. o kadar hoş ve derinden etkileyici bir şarkıdır ki emrah'ın sesinden bile gayet kulağa hoş gelmektedir.
    #691332 (SCHENARDI, 04.10.2006 06:29)
  3. nilüferin en güzel şarkılarından biridir.
    #691459 (mystery, 04.10.2006 10:08)
  4. Nilüfer ve Sezen Aksu'nun beraber söylediği versiyonu uçuran şarkıdır. Sezen Aksu şarkının bir yerinde girer ve "Yar yine bana haram geceler, senin için ağlıyorum..." der. Sonra sizin halinize bakmadan çekilir gider.
    #691908 (kIran kIrana, 04.10.2006 14:32)
  5. iki bira yudumladıktan sonra sahura kalkıp sahurda sevgilinle sevişip gündüzünde orucu bozduğun geceler..
    #692022 (Aktif matkap, 04.10.2006 15:44)
  6. bir nilüfer klasiği, sanatçının ve türk popunun en çok satan albümlerinden '92 tarihli yine yeni yeniden albümünden.
    #969387 (leggare, 08.12.2006 20:50)
  7. nilüfer'in söylediği şarkılar içinde en iyi olanı. hele son zamanlarda çıkardığı albümlere, popülerliği yakalamak adına yapılmış şarkılara bakılırsa en nimet sayılabilenidir.
    nilüfer eşsiz sesiyle bu şarkının hakkını çok iyi vermiştir.
    zira duygulanıyoruz efenim durduramıyoruz.
    #1965140 (yamukprensesvekedicuceler, 19.07.2007 06:37)
  8. levent yüksel in muhtesem söylediği nilüfer sarkısı.
    #2932197 (sustum, 01.02.2008 16:41)
  9. şarkıcı haticenin ölen eşinin yorumladığı şarkıdır.(adını bilmiyorum) nilüfer ve levent yüksel gibi o da güzel yorumlamıştır şarkıyı.
    #2932304 (kolonya, 01.02.2008 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

haram geceler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haram geceler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haram geceler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alvin ailey american dance theater » halklar kardestir lan cahil aptal » beholderr » alti gun orucu » nekromantik » onay bekleyen entry » the rabbit proof fence » dus pesindeysen dus pesine » serhan kelleozu » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » okul zilinin imperial march ile calmasi » entry ve nick uyumu » galatasaray dan nefret etme sebepleri » denizli » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tunceli de mini etek giymek » tehlikeli saplanti » ozgurluk yolu » fenerbahce » ultractor » onurkul » pentagon » yaran msn nickleri » ptt » recep tayyip erdogan in msn i » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » radyo sol » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » askerligi seven insan » alevilik bir mezhep degildir