hara kiri 

kapat
  1. - ritüel bir japon intihar yöntemidir. tapunakta gerçekleşir, ruhun çıkması için kılıçla karın yarılır. Hara-kiri'nin diğer adı "seppuku"dur.

- 1928 tarihli fransız filmidir (Henri Debain).

- 1962 tarihli japon filmidir (Masaki Kobayashi).

- 1960'da kurulan, 1970'de yasaklanan alternatif fransız gazetesidir. 1971'de "charlie hebdo" adı altında yayına tekrar başlamış, hâlâ yayınlanan sol görüşlü gazetedir.
    (bkz: charlie hebdo)

- Erbakan'ın bir konuşmasında geçen, türkçede de kullanılan bir sözcüktür.
    #1897967 (Charlotte Corday, 10.07.2007 04:04 ~ 04:11)
  2. sakın denemeyin dediğimiz hadisedir.

(bkz: sahit olmak)
    #1897997 (lazio, 10.07.2007 04:14)

© 2008 - uludağ sözlük

hara kiri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hara kiri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hara kiri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilginc futbolcu isimleri » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » parklardaki muhabbete acik sicakkanli teyzeler » 7 temmuz 2008 ncldlbz icin besiktas zirvesi » kendinden onceki nesile hosgelmis diyen yazar » buyuk karabas marti » ataturk donse beklenen mansetler » gelecek vaadeden oyuncu » seri bok atan ibne » 8 temmuz 2008 st johann besiktas maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci