hapsurmak 

kapat
  1. (bkz: hapşırmak) ın yanlış yazılmış hali.
    #70937 (redwinemania, 16.02.2006 19:24)
  2. (bkz: hapsu)
    #119775 (july4th, 18.03.2006 17:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hapsurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hapsurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hapsurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » bedensel sanrilar » samata » tokat » air » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » randy rhoads » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » gelecegin bi yuzyil sonrasi » deli osman » am suyu » abaza miknatisi » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » servet cetin » bulbul hoca » hifzi veldet velidedeoglu » yaratici kufurler » arjen robben » disprozodi » inadina akp » yoneticihatasi com » calismayana ekmek yok » anilingus » cok gizli sozluk raporu » radyo sol » loco » axxo » not seni seviyorum