happy go lucky 

kapat
  1. ingilizce'de "tasasız, dertsiz" demek olan deyim.

ayrıca; mike leigh'ın yönettiği, 2008 yapımı bir ingiliz filmi.

--spoiler--
    başroldeki poppy karakteri, hayatımda gördüğüm en sinir bozucu insandı belki de. elimdeki terliği ekrana atmamak için zor tuttum kendimi. bak aklıma geldikçe titriyorummm
    (bkz: allah belanı versin)
    --spoiler--
    #4055821 (icimdeki deniz, 07.10.2008 00:20)
  2. popy karakterini canlandıran aktrisin mükemmel iş çıkardığı filmdir. ayrıca filmekimi'nde gösterilen insanı şaşırtıcı bir şekilde etkileyen filmdir.
    #4072205 (fehimsiz ekmek, 11.10.2008 00:18)
  3. yengeç burcu erkeği olmanın esasıdır.
    #4530725 (kamil, 16.01.2009 15:14)
  4. soundtracklerine lily allen eli mi degmis nedir garip bir tat almisimdir.
    #5122553 (big up yourself, 30.04.2009 00:08 ~ 00:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

happy go lucky başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. happy go lucky ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu happy go lucky nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about happy go lucky. Copyrights of the articles are belong to their authors.