hanimefendi ben size omo vereyim siz de bana verin 

kapat
  1. otogargara oyununda bi cümle milletin alo cumhur abi repliğiyle tanidiği fadil is takiptenin -esas ismi bircan Günalan- oyunun bir sahnesinde yavsak bakkal tiplemesiyle demet akbağ'a söylediği söz öbeği.
    #3675952 (mulayim, 17.07.2008 09:29)

© 2008 - uludağ sözlük

hanimefendi ben size omo vereyim siz de bana verin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hanimefendi ben size omo vereyim siz de bana verin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hanimefendi ben size omo vereyim siz de bana verin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» equinox » bakire olmayan bayanla evlenmek » kimya ogretmeninin oksijen demesi » ekmegimi kazanirken » gotu yere yakin olsun diye dusuk bel giymek » murat ismailoglu » aydin dogan in basbakan a mektup yazmasi » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi » filistinde cocuk olmak » dinde zorlama yoktur ayetini carpitan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games