hanim kos kelime i sahadet getir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hanim kos kelime i sehadet getir
  2. kelime i sahadet
  3. hanim kos tufegimi getir
  4. hanim kos klavyemi getir
  5. hanim kos bazookami getir
  6. hanim kos baltami getir
  7. hanim baygon u getir
  8. hanim kos vazelin getir
  9. hanim kos isin kilicimi getir
  10. hanim bana buyu kitabimi getir

© 2008 - uludağ sözlük

hanim kos kelime i sahadet getir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hanim kos kelime i sahadet getir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hanim kos kelime i sahadet getir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» schizo » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » tutun kolonyasi » kurtlar vadisi pusu » uludag sozluk vs itu sozluk » cok yorgunum » basliklari alt alta okumak » burak ile levent » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » cunku esegin zikinden dolayi » pes 2009 » gotumuzde ergenekon parmagi » zendostluk » akalkuli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif bim acilimlari » isik ve sevgiyle kal » terzi » p s i love you » yarim derdini ver bana » 7 yazar birlesip moderatore girmek » cogul kisilik » instituto cervantes » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » trafik kazasi » kir kalbini ver elime » fethullah gulen » revenge » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » fettos