hanim kos bak sozluk buyuyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kac hanim kac sozluk azdi
  2. hanim kos sozluk karisti
  3. hanim sozluk elden gidiyor
  4. emile bir cocuk buyuyor
  5. girtlagimda bir harf buyuyor
  6. surekli buyuyor efendim durduramiyoruz
  7. milyarderler cogaliyor yoksulluk buyuyor
  8. benim oglan fotograflarda buyuyor
  9. gittikce buyuyor efendim durduramiyoruz
  10. hanim adli kadina hanim diye hitap etmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» igde kokulum » sen de her sey gibi » trombosit » allah a sorulacak sorular » duzce universitesi » migfer » deli husnu » esra sencebe » istanbul indymedia » ayar veren sarkilar » gunesimin onunden cekil » yeter anne » ayip denen bir sey var » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » 792 sayili petrol kanunu » hizirla kirk saat » broo » optik » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » biraz eglenmek ister misin tatlim » extreme progressive metal » zavet » alaca bayrak » turkiye » besiktas cola turka » abazalik alametleri » sivas in tarihi eserleri » bu dahil butun genellemeler yanlistir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa