hanim kolektifim geldi 

kapat
  1. omer urundulün hanımı safiye üründül ile günde 3 kez geçen söz.

+hanim kolektifim geldi
    -git tuvalette sessizce söyle, komşuları da rahatsız etme

+hanim kolektifim geldi
    -gel kulağıma söyle

+hanim kolektifim geldi
    -ebeni ömer ebeni ömrümü yedin.
    +ama bu evlilik hiç de kolektif uyum göstermiyor, boşanacağım senden
    -ben zaten annemin evine gidiyorum
    +anneni de al gel buraya.
    #2266205 (chirurgus, 05.09.2007 12:35)
  2. - hanim kolektifim geldi.
    + ofansa yönelik playmaker driplingini aldin mi? ömer?
    - ooooovvv.
    #2266232 (harvel, 05.09.2007 12:40)
  3. (bkz: bloklar arası bağlantım koptu link ışığım yanmıyor)
    #2266436 (coffeeandcigarettes, 05.09.2007 13:25)

© 2008 - uludağ sözlük

hanim kolektifim geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hanim kolektifim geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hanim kolektifim geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce taraftari » mainz » sahadet getirmek » 21 yuzyilda hala mantigi » bilecik » nilay dorsa » ettore messina » bir zamanlar » nurettin veren » moldovya » winds of plague » entry eksilerken godfather theme dinlemek » jesus fucking christ » uludagsozluk de temali reklam » kafasi calisan ac kalmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lena headey » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » moskova » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » yavuz selim demirag » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » 30 kg dashakli adam » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » cannibal holocaust » bana sen lazimsin » gullibly » ahmet altan » uydunet » tanri nin olmadigi yer