hanim bana buyu kitabimi getir 

kapat
  1. sıradan bir büyücü çiftin evinde geçmesi mümkün olabilen cümle.

-Bey bugün gene ev sahibi geldi,kirayı istiyo.
    -Daha bir hafta var ulan,bi konuşsak mı şununla biz?
    -Kiraya zam yapmış bey,bi de bunu söyledi.
    -Hanım bana tez elden büyü kitabımı getir!!
    #1682047 (nimue, 24.05.2007 19:58)

© 2008 - uludağ sözlük

hanim bana buyu kitabimi getir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hanim bana buyu kitabimi getir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hanim bana buyu kitabimi getir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beer beer » toplum » prim yapmak » 1501 » radyo limon » datca » gizli numara caldirinca strese girmek » 24 bin 361 kontenjan in bos kalmasi » mini etek » sudan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games