hani lafin yoktu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  2. lafin boku
  3. lafin gelisi
  4. iki lafin belini kirmak
  5. lafin gelisi mahmut
  6. bu lafin altinda kalacagina
  7. uzun lafin kisasi
  8. lafin gelisine vurmak
  9. uzun lafin tarifesi
  10. lafin tamami esege soylenir

© 2008 - uludağ sözlük

hani lafin yoktu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hani lafin yoktu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hani lafin yoktu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarma beyti » sozlugun bokunun cikmasi » rodent » sinner mirza » sakatlik ayagina yatan topcunun oyuna girisi » ilk entry leri seri eksileyen ibne » sabirlar ihsan eyle yarabbim » bir odadan digerine cilginlar gibi ucan karasinek » fakirlerin zengin insanlari hep elestiriyor olmasi » alemlerin efendisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games