hani issiz bir yoldan gecerken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. git dedigim yoldan git gittigim yoldan gitme
  2. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  3. dar kopruden gecerken
  4. gecerken alma
  5. gecerken bir arti koyuver
  6. kopruden gecerken opusmek
  7. ayse teyze x ray dan gecerken ace nin otmesi
  8. basbakan gecerken tum yollarin kapanmasi
  9. karsiya gecerken bir sey dusurme korkusu
  10. sirat koprusunden gecerken sakalasmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mehmet erdem » bakislarin gittigin yerden uzak » arap » avrupa ile amerika arasindaki farklar » nothing else matters » surekli yatma istegi » alexandre dumas » camilla » graveworm » iletisim sorunu » universite ortaminda hatun kaldirmak » yengec dansi » acun un kameramani feridun » sadece turkiye de gorulen olaylar » starbucks » lafateignoranti » gumushane nin tarihi eserleri » homo diniyocimus » osman nuri sozkesen » sahin gorunumlu bmw » tumer » haydar dumen e sorulan yaran sorular » hintli mucahitler » tumer metin » alternative 4 » koller » turkceye giren yabanci kelimeler » rus ruleti » tokat in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa