hani gitmesen diyorum 

kapat
  1. hani gitmesen diyorum... mahkum etmesen karanlığa beni.doğan güneşe lanet ettirmesen...esen rüzgara şimdi saçlarında esiyordur diye sövdürmesen....soğuk sevimsiz terminallere düşman etmesen beni...

hani gitmesen diyorum geride yığınla soru işareti bırakmasan...beni sensiz,beni sessiz bırakmasan
    hani gitmesen diyorum
    gülen gözlerimde kara bulutlara izin vermesen

ben kaybetmeyi öğrendim zaten her şevişimde.utandırsan kaybetmesem bu kez...
    hani gitmesen diyorum
    içimdeki çocukları öldürmesen...

gidiyor musun
    git öyleyse
    hoşçakal acımasız nemrutun oğlu
    demek ne kadar zor
    hani gitmesen diyorum...
    #3031266 (kelime oyuncusu, 19.02.2008 19:19)
  2. (bkz: ayrılırken boğazda düğümlenip söylenemeyen şeyler)
    #3035522 (beyaz etli prens, 20.02.2008 17:58)
  3. otogargara' da geçen muhteşem bir şarkı hayatı sürgünlerde geçmiş bir çift otogardaki son konuşmalarını yaparlar bütün anıları bir bir hatırlanır bütün hayatları ordan oraya sürüklenerek geçmiştir. çocukları bile bir otobüste doğmuştur doğum yeri belli değildir...
    (bkz: giden mi sürgün kalan mı)
    http://www.youtube.com/watch?v=PyRk58wu12U +
    #3126041 (estel, 12.03.2008 00:53 ~ 00:54)
  4. hani gitmesen diyorum
    çünkü bilmiyorum
    giden mi sürgün kalan mı?
    #3126052 (WeST, 12.03.2008 00:56)

© 2008 - uludağ sözlük

hani gitmesen diyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hani gitmesen diyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hani gitmesen diyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk » giulietta masina » yargitay ucuncu hukuk dairesi » kapi carpsin diye basamakta durmak » gael garcia bernal » yaran ruyalar » yaran baslik yonlendirmeleri » john dalton » ass like that » tanoka beard a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games