hani durmak yoktu yazmaya devamdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. durmak yok yazmaya devam
  2. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  3. onceleri kiz yoktu
  4. hic gulecegim yoktu
  5. sonrasi yoktu
  6. onlar yoktu
  7. yapilabilecek bir sey yoktu
  8. sevdim ama sonu yoktu
  9. kotu bir niyetim yoktu
  10. istanbul yoktu sen olmasaydin

© 2008 - uludağ sözlük

hani durmak yoktu yazmaya devamdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hani durmak yoktu yazmaya devamdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hani durmak yoktu yazmaya devamdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kitap okurken muzik dinlemek » fenerbahce taraftari » hey dostum fransa demistin irak cikti » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » sozlukteki mal kizlar » popomundo ne lan » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » aydin sayili » ask i virane » milan baros un fasist olusu » alip basini gitmek » aykan ilkan vs burak gurpinar » helmut carl von moltke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anayasa madde 66 » kanalizasyonu olmayan koyde atik su parasi odemek » sehit cenazelerinde protesto » chief » nivea » sivil itaatsizlik » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » karnibahar kokusundan kurtulmak » necati bilgic » turk kulturu » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » roshan » goztepe » ciftler arasindaki boy uyusmazligi