hani cok sevdigin aski sen ellere ver 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  2. aski yasamak mi aski tartismak mi sorunsali
  3. ellere var bize yok mu
  4. ellere var da bize yok mu
  5. opusurken ellere yer aramak
  6. beni ellere verdin
  7. beni verme ellere
  8. beni hic ellere verme
  9. seni versinler ellere
  10. gurbet ellere dusmek

© 2008 - uludağ sözlük

hani cok sevdigin aski sen ellere ver başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hani cok sevdigin aski sen ellere ver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hani cok sevdigin aski sen ellere ver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » bir gunde the godfather serisini izlemek » ihsan oktay anar » dudaktan kalbe » metallica » zengin kiz bulmak » 42 numara ayakkabi giyen kiz » moskau » anadol » tobias linderoth a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games