hani bir sarki soyler icinden 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. icinden tramvay gecen bir sarki
  2. icinden tramvay gecen sarki
  3. icinden sarki gecen tramvayi goren var mi
  4. aceptir hal i alem bilmeyen soyler bilen soyler
  5. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  6. dost aci soyler
  7. ilhan soyler
  8. orhan soyler
  9. sarkilar seni soyler
  10. kuslar yalan soyler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» orospu cocuklari » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » little green bag » erman toroglu » yaramazov kardesler » blow up » roj » taharetmuslugu » o topa ne oldu » alternatif klip hareketleri » komedi dukkani » her seyin caresi olarak interneti gormek » 84 44 114 44 » anam anam diyim ben sana » baby did a bad bad thing » hierapolis antik kenti » kralice ziyaretinin sirri » bas gaza » do the right thing » hayalleri ertelemek » en yakin arkadasin olmesi » cirkin kadin yoktur az votka vardir » bir sevgilim vardi » libero » icimdeki ates » when i fall in love » mutlulugun anahtari kucuk seyler » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa