hani bekleyecektin 

kapat
  1. hakan altunun en damar şarkılarından biridir.sözleride şöyle;

kimseye degil sana isyanim
    guzel gunleri anar aglarim
    anlamadin ki, ona yanarim
    sen benim gonlumde yaralar actin
    unut demekle olmuyor
    gunes dogmuyor gunlere
    kara bahtim cok yara aldi
    zor gunde vardin, hani nerde?

hani bekleyecektin bir omur boyu
    hani olmayacaktin baskalarinin
    sen yalanci ciktin, vefasiz ciktin
    senin gibi biriyle isim olmaz ki...
    #471667 (kurabiyecanavari, 28.07.2006 20:02)
  2. eve gelen metalci bünyelere işkence babında dinletilebilecek güzide eser.teşekkürler hakan altun.
    #1095494 (diyonsos, 02.01.2007 20:07)
  3. hakan altun sevmeyen, hatta arabesk dinlemeyen birini bile aglatabilen bi parca. * *
    #1095501 (dmjoes, 02.01.2007 20:08)
  4. hakan altun dinlemeyen bi bünye olarak bana bile "oha be abi adam yapmış " dedirten şarkıdır.ağlatır dikkatli dinlenmesinde fayda vardır.
    #3168793 (live is life, 20.03.2008 21:07)
  5. hakan altun askerdedir ve telefon sırası bekler, sıra ona gelir, annesini aradıktan sonra sevgilisini arar. o kadar sıra bekledikten sonra sevgilisinden duyacağı bir kaç güzel söz beklediğine deyecektir. ama telefon ahizesinden gelen ses " şimdi zamanım yok seninle konuşamiycam, çaaatttttt!" telefon suratına kapanmıştır. ne olduğunu anlamaya çalışan hakan altun, düşüncelerini şarkı sözüne döker ve bu eser ortaya çıkar.
    #3168812 (ryu, 20.03.2008 21:11 ~ 21:12)
  6. ben anlamam hakandan altundan dediyse bi tarafınız şunu verelim..
    askere gider eleman. sevgiliye denir bekle beni hayatım. askerlik biter * eleman gelir. bir de bakar sevgilinin yerinde yeller esiyor. sonra o hatun bulunur bu cümle sarf edilir. * *
    (bkz: gün görmemiş küfürler)
    #3168820 (amcaooolu, 20.03.2008 21:13 ~ 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

hani bekleyecektin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hani bekleyecektin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hani bekleyecektin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maxim can mutaf » vladimir boisa » muchacha » bunu yapan turktur dedirten olaylar » yeni arcelik reklami » kevin braswell » amicus plato sed magis amica veritas » selatin cami » mahkum » benimo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games