hani alkolikya 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  2. hani
  3. is hani
  4. su var ya hani
  5. tuz hani
  6. oba is hani
  7. hani etek
  8. subasi hani
  9. hani sen benimdin
  10. hani bana hani bana

© 2008 - uludağ sözlük

hani alkolikya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hani alkolikya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hani alkolikya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» helyum cekip opera seslendirmek » 4x21 doludizgin » dendrophilia » alice cooper » viski sisesine cay doldurmak » alkollu halde araba kullanmak » ravza » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » instituto cervantes » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » aleksimiti » erkan ogur » turkiye devrimci genclik federasyonu » graffiti » rambo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » euro truck simulator » ankaragucluler saraba dustuler » robert lee yates » night ranger » sorrow » gozyasi » avrupa yakasi » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » demolay » tuomas holopainen » sozlukteki sabetayistler » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » maske » logitech » ben bu yaziyi sana yazdim