hangover 

kapat
  1. ing.aksamdan kalma
    Bir nick olarak da,iyi,güzel,yakışıklı,yüce insan,sevecen,yardımsever**,sevilen insan,dost.sözlüğe neşe katmasını bekliyoruz

aylar sonra gelen edit: meğer entrylerini ek$i için saklıyormuş.ne diyelim...kolay gelsin(turşu kurmak baabında)
    #30880 (eru, 21.01.2006 17:15 ~ 14.06.2006 15:45)
  2. kusura bakma eru ben sana bu kadar iltifat edemedim idare et artık.Evet hangover aksamdan kalma demek bilmeyenlere duyrulur!
    #31888 (HangoveR, 22.01.2006 12:57 ~ 12:58)
  3. partiler, hos aksamlar, yalniz kafa bulmalar gibi alkollenmenin ardindan, uyku sonrasi insanin uzerinde olan miskinlik, agirlik, bas agrisi, ben biraz daha uyuyayimlik, verimsizlik gibi insani tepeden tirnaga kaplayan, fazla alkolun yan etkisidir.
    icmenin zevkinin ertesi gunku bedelidir. bir de acili yenenin acili sindirilmesi vardir, cikar aheste aheste.
    #1625344 (kani ronik, 09.05.2007 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

hangover başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hangover ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hangover nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte dogum gunlu baslik patlamasi » insan kendi sansini kendi yaratir » kasli bayan modeli » google chrome » cinsel munasebet » kullugun izmaritle dolmasinin nedenleri » ankaralilarin kaba olmasi » melanko » evde tek basina » turban gordugunde suratini eksiten cadaloz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games