hangi konuda cemkirecektiniz 

kapat
  1. *

canlı yanına telefonla bağlanan izleyicilerle dalga geçen okan bayulgen sorusu.
    #1260012 (3742372836, 05.02.2007 06:56)

© 2008 - uludağ sözlük

hangi konuda cemkirecektiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hangi konuda cemkirecektiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hangi konuda cemkirecektiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o cocuklari » cerea flexibilitas » online yazarlar » baba ocagi » topun arkasina gecme » dippoldism » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » kobi nerde teb orda » debit note » revenge » mirac » artik beni sevmiyorsun » basliklari bir ters bir duz okumak » bakinizlarin bos kalmasi » instituto cervantes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hemfuckirhemsuurlutospaga » calismayana ekmek yok » disortografi » firat universitesi » peter pan » le phallus » murat yildirim » d a » kir kalbini ver elime » eglenceye eslik edememek » grand theft auto online » milla jovovich » when i get home » vicdan olmadan iman olur mu » on your own