hangi bkz in kullanilmasi gerektigini bilmemek 

kapat
  1. uludag sozluk'te birçok yazarın yaptığı eylem olup hangi bkz'ın nerede kullanılması gerektiğini örnekler eşliğinde, elimden geldiği kadar anlatmak isterim:

1) normal bkz
    tümce dışında bir şey anlatılmak istediği zaman kullanılması gereken bkz türüdür.
    * (#1497925)

2) gizli bkz
    tümce içerisinde bir şey anlatılmak istendiği zaman kullanılması gereken bkz türüdür.
    * (#1446715)

3) yildizli bkz
    herhangi bir yerde dipnot belirtmek istendiği zaman kullanılması gereken bkz türüdür.
    * (#1398894)

4) yonlendirme bkz i
    yonlendirme olan başlıktaki normal bkz'dır.
    * (#1333570)

ayrıca, bkz icine bkz koymaya calismak eylemi görüntü kirliğine neden olduğu için tavsiye edilmez.
    #1503420 (hunlu, 07.04.2007 22:03)

© 2008 - uludağ sözlük

hangi bkz in kullanilmasi gerektigini bilmemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hangi bkz in kullanilmasi gerektigini bilmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hangi bkz in kullanilmasi gerektigini bilmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilinin babasinin is adami olmasi » mutsuzluk » onu ruyada gorunce sevinmek » zeytinli rock festivali » sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » a forest » uludagsozluk » emre asik in sag el orta parmagi » blok yapmak » bear mcreary a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games