hanelerden irak cehenneme direkt 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. direkt cehenneme gonderecek gunahlar
  2. intihar eden direkt olarak cehenneme gider
  3. irak kurtleri irak kadinlarina tecavuzun sebebidir
  4. gozden irak olan gonulden de irak olur
  5. abd irak i terkettikten sonra irak in durumu
  6. kuzey irak taki irak bayragi
  7. yerde yer irak gokte gok irak
  8. irak a girmenin irak kalmasi
  9. direkt
  10. en direkt

© 2008 - uludağ sözlük

hanelerden irak cehenneme direkt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hanelerden irak cehenneme direkt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hanelerden irak cehenneme direkt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» final destination » 1000 entry » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » norrda » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » skibbe nin istifa etmesi » ozel okul » cocuklar duymasin » medariiftihar » doktor olmayi basarabilmek » erkekleri cekici yapan detaylar » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » rusya borsasi » fairson » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sayra » zall kimdir » dus pesindeysen dus pesine » manisa » adana » ogrenci ogretmen diyaloglari » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » restore » trt nin irib le girdigi is birligi » megadeth dinlerken ders calismak » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » kredi karti » doktorun hastasindan nefret etmesi » subay » tifo mehmet