hamza albayrak 

kapat
  1. akp amasya il teşkilatındaki yolsuzlukların araştırılması ile ilgili sonucu alamadığı aşağıdaki sözlerle ifade ederek partisinden istifa etmiş milletvekili.

"ak parti amasya il teskilatinda olan yolsuzluklarla ilgili, yaklaşık 3 aydır Genel Merkezin nezdinde yaptığım resmi girişimlerden bir sonuç alamadım. Konunun basına intikal etmesine rağmen, Genel Merkezin duyarsız kalmasından duyduğum üzüntü ve lüzum üzerine partimden istifa ediyorum."
    #1575556 (redfather, 27.04.2007 01:08)
  2. http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=20537
    #1609285 (abra kadavra, 05.05.2007 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

hamza albayrak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hamza albayrak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamza albayrak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakeme penalti cektirmek » kari kiz baglantilarim » karadeniz de 17 kuyunun 14 unde dogalgaz cikmasi » roberto baggio » realredbull » kizim evlenmeden yiyisebilir diyen baba » nihat dogan dan seda sayan i istemek » boya kalemi » ertugrul ozkok » sarhos diyaloglari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci