hamilelik belirtileri 

kapat
  1. bir internet sitesinden alınmıştır
    adet gecikmesi
    kilo almaya başlamak bir maddeyi aşırı derecede arzulamak
    mide bulantısı kusma
    karın altında şişlik
    vajinada yumuşama
    beyaz bir akıntı oluşması
    #148012 (cathy, 03.04.2006 22:33)
  2. hatun kişinin yüzüne bi güzellik gelmesi. (bkz: yabancı damat) * *
    #148096 (janjan, 03.04.2006 22:53)
  3. ese bakıp bakıp tatlı tatlı tebessüm etmek.
    karnımda senin cocuunu taşıyorum edasıyla.
    #163589 (can, 11.04.2006 21:56)
  4. eger evli değilseniz
    ''hıyarcan 2 aydır regl olmuyorum galiba zıctık''diye bitebilesi cümle.
    #163660 (karpuzkabugu, 11.04.2006 22:37)
  5. surekli uykunuzun gelmesi,
    ani kısa bas donmeleri,
    mide bulantısı,
    agızda berbat bir tat,
    sigara parfum kolonya gibi kokulara karsı birden asırı duyarlılık,
    sık idrara cıkma,
    hcg hormonunun yukselmesi.
    #1433384 (kabaktadi, 20.03.2007 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

hamilelik belirtileri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hamilelik belirtileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamilelik belirtileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» idmanin nese kaynagi olmak » acayip cok yaziyoruz » sakin sakin konusurken ansizin sinirlenen baba » bisi » future perfect continuous tense » okan karacan » blof » ortada koymak » zargana » galatasaray cafe crown a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci