hamile kaprisi bulunur 

kapat
  1. bir pazar klasiğiymi$, karton yazısı. kapris derken bildiğimiz hamilelerin kaprisi değilmi$ bu. kapri kısa pantolon demekmi$. ben de ilk gördüğümde dumur olduydum "oha lan artık hamile milletinin kaprisi bile satılıyo yuh" falan dediydim ama i$in aslı ba$kaymı$.
    #2518107 (sidikli, 25.10.2007 22:55)

© 2008 - uludağ sözlük

hamile kaprisi bulunur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hamile kaprisi bulunur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamile kaprisi bulunur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazli ilicak » birak daginik kalsin » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » akyaka » hem alkol hem sigara » michelle marsh » turgut akpinar » nevsehir » son tavsiye edilen entrylerim » rambo » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » yandex » ivan kaliayev » kul kardesler » her yazara bir iphone » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski karim » beyaz melek » pathology » for the girl » amasya » facebook u olmayan uuserlar » 45 lik » ardini dovdurmek » minik mavi balina » correcto » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » tarumar » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » itu sozluk » useniyorum oyleyse yarin