hamile kaldigi icin sevgiliden ayrilmak 

kapat
  1. iğrençliktir, namussuzluktur. birilerini hayvani içgüdüler yüzünden kullanıp çöpe atmak demektir.
    (bkz: hormonlarımız olmasa dünya daha güzel olurdu)
    #3347513 (uretim cini, 02.05.2008 15:02)
  2. erkek ol(a)mayanlarin takinacagi tutumdur.
    #3347533 (tiremisu, 02.05.2008 15:08)
  3. kişinin tek başına hamile kalamayacağını henüz idrak edememiş tek hücrelilerin yapacağı iştir.
    #3347603 (chatLak, 02.05.2008 15:24)
  4. Bunu yapanın erkek değil de kadın olması ihtimalinin de göz önünde bulundurulması halinde, "Nedir bu erkek düşmanlığı?" sorusunu bir kez daha akıllara getiren durum.
    #3347657 (lts66, 02.05.2008 15:35 ~ 15:36)
  5. (bkz: hamile kaldığı için sevgiliden ayrılamamak)
    #3347694 (teachero, 02.05.2008 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

hamile kaldigi icin sevgiliden ayrilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hamile kaldigi icin sevgiliden ayrilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamile kaldigi icin sevgiliden ayrilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » ain t it fun » yavuz sultan selim » abuli » limit » dun gece avatarini optum de yattim » arjen robben icin alternatif meslekler » autogynephilia » volkan demirel » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » turk amerikan dernegi » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » fwh » ampulik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trans siberian orchestra » dinsizlesiyorum muntazaman » when the walls go down » purple » baba ocagi » aman heri » tonari no totoro » yorulmak » hidradenitis suppurativa » ozgurcan ozcan » erkan ogur » imge kitabevi » salvarli et » george mikan » ayak fetisizmi