hamdi bey e tesekkur etmek 

kapat
  1. varmısın yokmusun adlı programda günün yarışmacısının teklif veren hamdi bey e sırf yalakalık olsun diye teşekkür etmesi.

* Hamdi bey in yeni teklifi tam yüzkırkbeşbin ytl. Varmısın Yokmusun ?
    - Hamdi bey e teşekür ederim. Yokum.
    * Yokum diyor.
    #3404228 (tutsikimiyancek, 16.05.2008 13:52 ~ 20.05.2008 14:07)
  2. aynı insanlar içlerinden hamdi'nin anasına da az sövmemişlerdir.
    #3404255 (the longest journey, 16.05.2008 13:58)
  3. gelenek haline gelmiş bir davranış biçimidir. sanki orada teşekkür etmeden yapılamazmış gibi bir durum vardır. hamdi bey de bu duruma artık alışmıştır, oturduğu yerden verdiği teklife gelecek teşekkürü bekler, teşekkür etmezseniz küser müser! yine tüm yarışmacıların birbirlerini deli gibi sevmesi gibi yapmacık bir tutumdur bu. bilmem kaç tane farklı insan, ulan hiç mi kavga olmaz, hiç mi birbirini çekemeyen olmaz. hepsi sanki kendinden çok birbirini düşünür. * böyle bir yarışmadır.
    #3404256 (children of condom, 16.05.2008 13:58)
  4. hamdi bey'in cebindeki paraları lutfettiğini zanneden gerzek ve hödük yarışmacı repliği.
    (bkz: gerzek)
    (bkz: hödük)
    #3404290 (KIZILMASKE, 16.05.2008 14:05)
  5. yalakalıktan başka bir şey değildir 'dur ben hele bir teşekkür edeyim belki bir dahakine daha fazla teklif eder' der.

-28 bin ytl teklif var.
    *türkiye standartlarında iyi bir para ama hamdi bey e teşekkür ederim yokum.
    iç ses: a.q çocuğu ibne herif tabloya bak bu para mı eder nah kabul ederim.
    -3 kutu daha seçiceksin.

hamdi beyinde de ibneliği var göster paranın ucunu azıcık daha sanki cebinden mi çıkıyor hem adamlar dua eder hemde iç sesin küfürüne mahruz kalmazsın.
    #3404293 (kuntayi kinteleyen adam, 16.05.2008 14:06)
  6. muhtemelen bir formulle hesaplanan teklif miktarı için hamdi'ye teşekkür etmek. orda hamdi değil avni olsa gene aynı teklif gelecek zaten.
    #3404316 (madmadam, 16.05.2008 14:11)
  7. her duyulduğunda söyleyeni kaynar kazana sokma isteği uyandıran cadde.
    #3446738 (imhotep, 25.05.2008 20:12)
  8. teklifi büyük ihtimalle kabul etmeyeceksin; demek ki para miktarını beğenmedin, az geldi.
    o halde ne diye teşekkür ediyorsun? az para teklif ettiği için mi?
    hadi ordan. teşekkürmüş.

tanım: samimiyetsiz davranış.
    #3446760 (filozofil, 25.05.2008 20:20)
  9. tam kullanımı sese asabi ama şirin bir hava vererek "ben öncelikle hamdi bey'e teşekkür etmek istiyorum" şeklindedir. meali ise "yaltaklanıyorum ki bir dahaki sefere teklifi azıcık daha yüksek tutsun"dur.
    #3453706 (dawsonleery, 27.05.2008 11:44)

© 2008 - uludağ sözlük

hamdi bey e tesekkur etmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hamdi bey e tesekkur etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamdi bey e tesekkur etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melek subasi » sineksagan » hasan dogan » shakira » arabayi 5 kere vur melodini indir » truman capote » dunyanin en guzel kizlarinin turk kizlari olmasi » agri nin derinligi » luis aragones » galatasaray in orta saha sorunu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci