hamburger alip arkadaslarinin icinde yiyen velet 


kapat
  1. efenim genellikle ilkokul kantinlerinde görülebilecek sopalık çocuklardır bunlar. hemen hemen her sınıfta 1 tane bulunur, en numuneliğinden. karşılaşmama şansınız yok nerdeyse. o derece yaygınlar bu moron uşakları.

    bizim sınıfta da böyle biri vardı. bütün kızlar tenefüste onun yanında olurdu. bütün dedikse hani, güzel olanlar sadece. çirkinler, sidika gibi görünenler bizim yanımıza gelip, teneke kolayla maç yapışımızı izlerlerdi sanki çok gereklilermiş gibi. cool olmak ne demek, ilk o çocukla gördüm ben.

    lan bir gün de gel bizle maç yap .minakoyyim! bir günde gel benim gibi yüz üstü yere kapaklan mesela. ama yok efenim, nerdee. eleman, yanındaki bir grup güzel kızla beraber bahçe kenarında durur bizi izlerdi. tabii elinde hamburger ve kolasıyla.

    çok içerlerdik bu duruma tüm sınıf olarak. yaşımız gereği düşüp kalkmalıydık, ilerde toruna tosbaya anlatacak anılarımız olmalıydı lan! öyle cool olmak filan bizim yaşımız için uygun değildi. o çocuğu çektiği ızdıraptan kurtarmaya karar verdik. onun da anıları olmalıydı, o da yere kapaklanmalıydı mesela.

    ve o büyük gün geldi işte. tenefüs zili çaldı, sınıfta hurraa herkes bir anda çıktı. ama ve yanındaki kız klanı arkadan sakin sakin geliyordu. merdiven başında bekledik bir süre. toplamda 12- 13 basamak filan vardı. yavaş yavaş inmeye başladık, önde onlar arkada biz. sonra tam da kararlaştırdığımız gibi ben mehmet isimli arkadaşı o cool çocuğun üstüne ittim. ikisi birden yaklaşık 7 merdiven yuvarlandılar.

    o da düşmüştü lan işte sonunda! bizden biriydi artık. hergün hamburger yiyip, kola içse de arkadaşımızdı artık o bizim. üstelik teneke kutuyla maç yapmamamız için de hiçbir sebep kalmamıştı. daha ne olsun? ne güzel işte.

    eleman yuvarlanırken yanındaki kızlar hep bir ağızdan;

    - hayvanlar!

    diye bağırdı ama olsun. onlar da arkadaşlarımızdı artık. çelik ayna demiştik zaten çoktan.
    #3010580 (jadeh, 16.02.2008 00:45)
  2. (bkz: tadı güzel mi?)
    (bkz: küçük emrah)
    #3010584 (abisesque, 16.02.2008 00:46)
  3. kapitalist piç,
    afedersin sözlük,
    ama annemiz bize halk ekmek arası havyar yapardı sözlük !
    #3010610 (nickimden asagi monsingiladbah, 16.02.2008 00:51)
  4. (bkz: eric cartman davranışları)
    #3010626 (mysee, 16.02.2008 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

hamburger alip arkadaslarinin icinde yiyen velet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hamburger alip arkadaslarinin icinde yiyen velet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamburger alip arkadaslarinin icinde yiyen velet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » null morpheme » yuksek muhendis » kovulduk ey halkim unutma bizi » super guc olmak icin gerekenler » isim degistirmek » arteta » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » bes bin liranin da sozu mu olur » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » makale araniyor duyurulari » bir ajanin bilmesi gereken temel prensipler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » koc burcu kadini » kadin cantasinin icinden cikanlar » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » atlet ustu pantolon askisi popcusu » korsan cd saticisiyla diyaloglar » umbertobaggio nun turkiye ye ucak gemisi almasi » zamansiz » evrensel bir kelime olarak allah » emoca » esref saati » orucumu seninle acarim » kurtleri sevmeyen turkler » fenerbahce nin adami milli yapmasi » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce