hamamdan kiz kacirma 

kapat
  1. zalim kız babası tarafından verilmeyen kızı, damat adayı ve annesinin ortaklaşa işbirliğiyle kaçırıp gelin etmeleridir. damat motorlu bir araçla hamam önünde beklerken, anne de kızı bir şekilde ikna ederek dışarıya çıkarmaya çalışmasıyla neticelendirilecek hayırlı bir iştir. hayırlı olmasının yanında zor da bir iştir. çünkü;

(bkz: hamama giren terler)
    #61674 (july4th, 11.02.2006 14:55 ~ 14:59)
  2. hamam gibi sicak bir mekanda yapilmasi nahos olan harekettir. hamam sicaktir, hamam da tas da vardir, su da. susuz hamam yapilmaz, belediyede tanidik bile olsa il saglik mudurlugunu ararsiniz, onlar gelir incelemeyi yapar, rapor tutarlar.. fotograf cekenlerini de gormus arkadaslar rapor tutarken, sevinmistim duyunca "ne guzel fotografa ilgili devlet memurlari da var" diye. gercekten de vardi.. hatta cok.. sonra kadinlara genelde ayri hamam kurarlar. erkek-kadin hamamlarini ayirirlar. ama kazik kadar oglan cocugunu hamama getiren de var, onlara ceza yok. ilginctir.. kacirmak iyi degildir, hatta kotudur. goturmek, getirmek, gezintiye cikmak, eve davet etmek falan normaldir, ama kacirmak anormal bir durumu belirtir.. kiz kacirmak da bu acidan yaklasinca ilginctir. hamama giren kadinlar kiz kacirabilir. hamama erkek girerse "ay sapik, terbiyesiz adam" gibi laflar isitilebilir. ben girmem kadinlar hamamina, o yuzden de isitmem. duzgun insan da girmez oraya. hamamda su var, kayar duser insan. dusmek zaten acidir. bi de kacirma varsa daha da aci..hayat ne aci..
    #656857 (myfairbaby, 22.09.2006 16:44)
  3. (bkz: saraydan kız kaçırma)
    #822462 (sally, 06.11.2006 16:55)
  4. saçma bir harekettir. kaçırdığınız kız çıplak olduğu için anne tarafından kınanacak, gilin kaynana anlaşmazlığı o vakit başlayacaktır. bu sebepten dolayı öğüdü içinde saklı bir eylemdir.buyrun aşağıda;
    -evladım hamamdan kiz kacirma!
    #874928 (pafküf, 18.11.2006 01:59)
  5. dede efendi'nin bestelediği operadır. * *
    #874931 (hendrix, 18.11.2006 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

hamamdan kiz kacirma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hamamdan kiz kacirma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hamamdan kiz kacirma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kronik kuzu » arsenikli su cinayete tesebbus icerir » gulsuz bahcelerde bulbul oter mi » sosyalist enternasyonal » pirezantibil » red red wine » web design » banvit reklaminda dans eden tavuklar » ask i memnu » tapinakcilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games